My Random Five-Ingredient Recipe – Une de mes recettes santé de 5 ingrédients!


Potato soup

Image via Wikipedia

My Random Five-Ingredient Recipe – Une de mes recettes santé de 5 ingrédients!

8 cups water
Pour the water in a large soup pot, bring to boil.

3 cups leftover vegetable ends
Add vegetable ends in the soup pot.

1 cup diced onion
Add onion in the soup pot.

1/4 cup barley miso (mugi)

1/4 cup cold water
Dilute miso in cold water and add the broth. Cover and simmer over medium heat for 3 hours or just 30 minutes if you prefer to use a pressure cooker. Allow to cool. Put colander ovver large bowl or pan and drain.

Reserve stock and discard vegetable leftovers.Vegetable ends may be save in a basket and kept in a dry place for up to one week.

Powered by Plinky

Publicités

Publié le septembre 19, 2010, dans En passant, et tagué . Bookmarquez ce permalien. Poster un commentaire.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :